Friday, 15 March 2013

hai spy anis dah kembali inilah die my BFFE saye rindu sngt kat diorang hihi. peace !!! fighting yeah



Join my youtube for student who want to get A in examination. Good Luck

hai kembali pada rancangan kite...... inilah die gmbr kenangan mase sklh ptg comel x rindu sgt kat dieorang hum buat camne dh sklh laen2 sume nye.cume kenangan mase sklh je we remember huhu....

Tuesday, 12 March 2013




assalamualaikum semua.Haa sekarang nie anis nk bagitau korang pasal die punye favourite magazines pulak. Inilah die MUSLIM TEENS dan hanye bleh dibace untuk pelajar 15 tahun keatas jer........hemmmm rugikan tapi x pe pun, kite pure2 jadi tingkatan 3 lah senang.Klu penjual buku tuu tanye jgn ckp yg aq ajar plak tau hehe

Thursday, 7 March 2013

ha kite dah janji kan yg aq nk citer kat korang pasal my k pop.inilah die yg sekarang nie dah popular sedunia AAHHH SUPER JUNIOR M autograph...hehe lebih lebih plak.sume nye hensem tau.pilih la mane satu korang nk jadikan pakwe.ee kecik2 dah menggatal kan.nnat aq citer sal best fwend aq lak.bye

inilah die kalau korang sumo nk tau MY FAVOURITE IDOL iaitu kim so eun atau lebih dikenali sebagai gaeul dalam citer BOYS OVER FLOWERS cantik,comel,cute cam teddy bear kan.atau cam aq sendiri.emm perasan pulak.ok nnt aq kenali kat korang sume my k pop hehe bye.please enjoy

Friday, 22 February 2013

Me..




HELLO! My name is Anis Safi...I'm studying in SMKA SIMPANG 5..WELCOME TO MY BLOG!  hahaXD...

                                              ..